27. lokakuuta 2012

M O I


  Olen useita vuosia lukenut melko ahkerasti erilaisia blogeja. Todella harvoin kuitenkaan jätin minkäänlaista kommenttia bloggaajalle vaikka postaukset erilaisia ajatuksia herättikin.  
Nyt tässä muutaman kuukauden aikana olen vasta ymmärtänyt kuinka paljon iloa jokaiset pienetkin puumerkit ja ajatukset tuovat sieltä ruudun toiselta puolelta. 

Moi, kuka sä oot?12 kommenttia

 1. Niin totta! Itsekkin jätän aivan liian harvoin mitään kommenttia mihinkään vaikka joka päivä luen suosikkiblogit läpi. Mutta jokainen jätetty kommentti ilahduttaa omassa blogissa, joten täytyy nyt tsempata itsekkin!

  Moi, täällä Hanna :)

  VastaaPoista
 2. Moi, K täällä maja-blogista! :)

  VastaaPoista
 3. Moikka moi, Petra täällä :)

  Niinhän se on että kommentit ovat bloggailun suola ja blogin elossa pitävä voima. Itse yritän kommentoida aina kun jotain mieleen tulee, mutta eihän sitä aina ehdi millään vaikka haluaisi.

  p.s. tuo robotittomuuden todistelu vähentää myös kommentteja. Mulle ei ainakaan ole tullut haittaa siitä että olen sen poistanut. Monet eivät jaksa alkaa tihrustamaan niitä sanoja ja numeroita kun ovat usein aika vaikeasti tulkittavissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi Petra!

   Kiitti vinkistä, sanavahvistus pitäisi nyt olla poistettu. :)

   Poista
 4. Moi, mä oon Irina White & Fresh -blogista :)

  VastaaPoista
 5. Moiks,

  Täällä Minttu Saa kurkistaa blogista,
  Tulin tänne kurkkimaan toisen blogin kautta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiks Minttu!
   Ihanaa kun tulit kurkkimaan. :)

   Poista
  2. Moi, Itirin täällä Puoliksi täynnä -blogista (sekä kosketusnäyttöä lääppivä yksivuotias - meniköhän äsken kirjoittamani kommentti eetteriin vai poistiko tuo poitsu sen vain...?). Eksyin juuri tänne ja kivalta vaikuttaa ja näyttää!

   Poista
  3. MoiMoi! :)
   Kiva kun eksyit tänne ja tervetuloa uudestaan.
   Menenkin kurkkaamaan sinun blogiasi heti!

   Poista